Dostava unutar 24/48 sati Besplatni uzorci
Dostava unutar 24/48 sati
Besplatni uzorci

O nama

Dobrodošli kod RADOFORM-a

Naš asortiman koji se sastoji od preko 1800 artikala je toliko svestran koliko i zahtjevi naših kupaca. Od kartona, preko posebnih zaštita pri transportu, pa sve do papira za zamatanje poklona, ručnih viličara i papirnatih ručnika – RADOFORM nudi otpremna pakiranja, opremanje radnih mjesta i higijenu na radnom mjestu te ostavlja niti jednu želju neispunjenom.

Međutim, RADOFORM nudi više i u odnosu na usluge i kompetentno savjetovanje. Bez obzira radi li se o standardnoj narudžbi ili ispunjavanju posebnih želja kupaca, za naše kupce imamo uvijek najbolje rješenje.

RADOFORM je prisutan na hrvatskom tržištu od 2006. godine kada je otvorena podružnica švicarske grupacije MEDEWO čija stručnost, iskustvo i savjetovanje su učinili RADOFORM jednim od vodećih ponuđača pakiranja u Hrvatskoj kao što je i MEDEWO u zemljama Europske unije u kojima je prisutan. Upisivanjem u registar trgovačkog suda u Zagrebu 16.06.2014. RADOFORM se zbog načela grupacije i načina poslovanja odvaja od grupacije i postaje samostalno poduzeće, ali i dalje jednaki i jedini poslovni partner s MEDEWO-m.

Posao u RADOFORM obilježen je našim vodećim motom koji prije svega počiva na međusobnom poštivanju vrijednosti. I to kako interno, tako i prema našim kupcima i dobavljačima. Za nas to čini temelj kako bismo mogli pružati optimalnu i vrhunsku uslugu. Strateškim pristupom osiguravamo visok stupanj kvalitete i brinemo za zadovoljstvo naših partnera.

RADOFORM zapošljava vrlo kvalitetan kadar koji svojim znanjem i iskustvom svakim danom ispunjava sve veće zahtjeve svojih klijenata. Konstantnim ulaganje u edukaciju motiviranih zaposlenika približavamo se ostvarenju svih ciljeva. Iznimno snažnom IT podrškom te modernim tehnološkim logističkim rješenjima koja nastaju kao produkt znanja i iskustva svojeg tima se svakodnevno približavamo svom cilju – da se na tržištu pozicioniramo kao lider u ponudi rješenja za pakiranja.

Međunarodno iskustvo, mlad i energičan tim zaposlenika, snažna IT infrastruktura i desetogodišnja tradicija već poslovično osiguravaju ispunjenje očekivanja svojih klijenata.

Iskušajte nas! Rado ćemo Vam dokazati da kod nas postoji više od pakiranja. Zadovoljan klijent najvažnije je načelo kojim se rukovodimo u poslovanju.

Rado Novak, direktor

NAŠE USLUGE

DOSTUPNI 24 SATA DNEVNO

Postavite svoja pitanja preko formulara Ili pošaljite Vašu narudžbu s faks narudžbenicom

OPTIMALNA RJEŠENJA

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća ili posebne upite slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vas savjetovati!

POVRAT ROBE

Povrat robe moguće je u roku 30 dana.

TELEFONSKO SAVJETOVANJE

Stručni savjetnici su telefonski dostupni T:(01) 333 68 20 Besplatni povratni poziv

BESPLATNI UZORAK

Budite sigurni kod izbora! Naručite besplatan uzorak i uvjerite se da je samo kvaliteta pravi izbor Vašem proizvodu. Uzorci su besplatni do iznosa 50,- kn sa uključenim troškovima dostave.

ISPORUKA U ROKU OD 24 SATA

Zaprimljene narudžbe do 15:00 po pravilu isporučujemo idući dan.

BESPLATNA ISPORUKA OD VRATA DO VRATA

Narudžbe iznad 1200,- kn (neto) dostavljamo besplatno. Za narudžbe ispod 1200,00 kn neto naplaćujemo trošak dostave od 75,- kn/pošiljka.

USLUGA – VAŠ PROIZVOD PO VAŠEM IZBORU

Individualno oblikovana pakiranja ne moraju biti skupa! Rado ćemo Vas besplatno i neobvezujuće savjetovati – čak i kod malih količina.