Dostava unutar 24/48 sati Besplatni uzorci
Dostava unutar 24/48 sati
Besplatni uzorci

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti poslovanja

Naši proizvodi namijenjeni su isključivo poduzećima (industriji, obrtnicima, poduzetnicima, itd.). Po pravilu ne isporučujemo krajnjim potrošačima. Kupac mora jasno izjaviti da pravni posao sklapa u svojstvu poduzeća, a ne u svojstvu potrošača.

Cijene

Sve navedene cijene su izražene su u kunama (kn) bez zakonski propisanog PDV-a Cijene su informativne i podložne su promjenama.

Narudžba & isporuka

Minimalni iznos narudžbe iznosi 200,- kn.

Iznos Vaše narudžbe može biti i manji od minimalnog iznosa! U navedenom slučaju plaćate dodatne administrativne troškove u iznosu: 20,- kn.

Ukoliko je iznos Vaše narudžbe iznad 1200,- kn neto, dostava je besplatna na području Hrvatske. Za narudžbe ispod 1200,- kn neto naplaćujemo trošak dostave od 75,- kn/pošiljci.

Plaćanje

Rok plaćanja je 30 dana od datuma računa na IBAN: HR2023600001102769148 kod Zagrebačka banka d.d. Roba do uplate ukupnog iznosa računa ostaje u vlasništvu trgovačkog poduzeća RADOFORM d.o.o.

Povrat robe

Povrat nekorištene robe koja ne odgovara Vašim zahtjevima ili koju ste pogrešno naručili moguće je vratiti u roku od 30 dana u originalnom pakiranju. Trošak povrata snosi kupac. Iznimka su proizvodi koje smo izradili prema Vašim posebnim željama (npr. personalizirani proizvodi, posebno izrađeni proizvodi itd.).

Kvaliteta

Naš tim za kontrolu kvalitete redovno testira sve RADOFORM proizvode. Možete biti sigurni da su Vam isporučeni najbolji proizvodi. Ukoliko unatoč stalnoj kontroli kvalitete ustanovite nedostatke na robi, istu nam vratite u našem trošku zajedno s povratnicom robe u roku od 30 dana od primitka robe.

Isključivanje jamstva & ograničenje odgovornosti

Jamstvo postoji sukladno zakonskim odredbama.

Da biste mogli optimalno planirati i kalkulirati stalno se trudimo da naše cijene i specifikacije proizvoda dulje vrijeme ostanu stabilne. Ako je u pojedinačnim slučajevima potrebno zadržavamo si pravo da smanjimo ili povisimo cijene te da napravimo tehničke izmjene proizvoda bez daljnjih obavijesti. Najnoviji podaci o proizvodima nalaze se na našoj web stranici u RADOFORM Newsletteru ili ih možete telefonski saznati od Vašeg prodajnog savjetnika.

Sadržaji na web stranici se redovito i savjesno provjeravaju i ažuriraju. Međutim naše web stranice ne mogu zamijeniti osobno savjetovanje. Ako trebate pakiranje za posebne proizvode nazovite nas i savjetovat ćemo Vas.

RADOFORM ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške na web stranici.

RADOFORM ne preuzima odgovornost za posredne i neposredne štete nastale korištenjem RADOFORM web stranice. U slučaju nastanka štete na Vašim uređajima ili podacima uslijed korištenja ne osiguravamo nikakve zamjenske usluge.

Ostalo

Za sve eventualne sporove nadležan je trgovački sud u Zagrebu.

OUP vrijede od 1.1.2006.

Zahvaljujemo se na Vašem povjerenju.
Vaš RADOFORM tim Hrvatska.
Rado Novak, direktor